torsdag den 17. februar 2011

Det er koldt derude

Når man har hund, må man leve efter parolen: "Der er ikke noget som hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning."
Der er nok megen sandhed i den sætning, men hold da op jeg er ligeglad med den sandhed i disse dage. Jeg hundefryser hele tiden, og hunden skal luftes - ikke når jeg har lyst, men når den har brug for det. Sådan er det med en hvalp i huset, den skal, når den skal og ikke fem minutter efter.


Jonathan var med mig ude og fryse i går. I dag lærte vi af gårdagens bidende kolde tur. Der skal flere lag tøj på i disse dage. Jonathan valgte også at tage klassens abe Oscar med ud (han har den med hjemme i vinterferien), så var der noget at lege med mens vi hyggede os der ude i kulden, for vi hyggede os faktisk i dag. Det viste sig nemlige ikke at være nær til så koldt i dag som det var i går.


Men det betyder ikke at jeg stadigvæk er ENORMT glad for, at min kære mand tager turene kl 6 om morgenen. Det er nemlig den rene tortur.

2 kommentarer:

genta123 sagde ...

Altså altså, den ser bare so nuttet ud, men ok det er hårdt at skaffe sig hvalp om vinteren, hvis man skal gøre sig håb om at få den renlig hurtig, men det ser ud til at i arbejder godt sammen på det område, dejlige billeder.

Solrun Koivuneva sagde ...

JA, nuttet er den,
Og ja vi samarbejder - alle mand :)

Og langsomt men sikkert bærer knoklearbejdet frugt.