søndag den 23. november 2014

Journalist i en uge - og en stolt mor

Samuel går i niende klasse.
Han stortrives og derfor glædede hans sig ikke til sin pratik, selv om det var et scoop at komme på Amtsavisen, Randers i en uge. Det er der kun nogle få udvalgte der får lov til.

Ugen bød på megen venten, fordi han skulle køre sammen med os klokken 6.50 men hans arbejde begyndte først kl. 9 og nogle morgener klokken 9.30
Men Samuel er ikke er stort brokkehoved, trods sine 15 år, er han en meget omgængelig teenager.

Fredag fik vi en rimelig utilfreds praktikant med hjem, hans vejleder havde ændret hans artikel til noget der ikke gav helt mening mente han. Dog var viste det sig kun at være små ændringer, som måske var berettigede - det vælger jeg at tro.

I mandags var hans artikel i avisen. Praktikholdet som bestod af syv niende klasses elever, havde skrevet fire artikler, og Samuel havde lavet samtlige interviews med politikkerne og eksperterne, da han jo ikke er en genert dreng, synes han kun, at det var udfordrende at få lov at ringe til politikkere og interviewe dem. Han fik ros af sin vejleder for at være meget skarp når han interviewede. Og så bliver man jo temmelig stolt som mor. Samuels artikel fik hæderspladsen i helsiden som praktikanterne havde lavet.

Hvis du har lyst, så læs med:1 kommentar:

Eva sagde ...

Jeg kan sandelig godt forstå, at du er stolt.
Og så ene hane i kurven. Han skal nok blive til noget med det gåpåmod.