lørdag den 9. august 2008

FANSTASTISK

Så er vi kommet hjem fra en fantastisk ungdomslejr.

Fem gode dage sammen med 21 dejlige unge mennesker i alderen 13-19 år betyder meget lidt søvn, masser af afsmittende energi, gode snakke, fantastisk bibel undervisning og masser af sjov.

Vi er så taknemlige for at være blevet inviteret til at være med på denne lejr. Tænk at få lov til at se dem vokse åndeligt, se dem tage stilling til Guds ord, se dem hygge sig sammen og at få lov til at lære dem bedre at kende. Vi har allerede sagt ja til at være med igen næste år fordi den her oplevelse vil vi bare ikke være foruden.

Leif havde tre virkelig gode timer med de unge, Poul Jóhan ligeledes og Rógvi Joensen havde også to gode timer med dem. Moster tog sågar også en time med dem. Jeg havde ansvaret for toiletvask og sportslige aktiviteter.
Jeg vedlægger nogle billeder fra 5 uglemmelige dage.

Else og Poul Jóhan i det skønne sommervejr. Det blev vist til pausen moster holdt på lejren. Lille Josef hygger sig i græsset. Josef er Elis lillebror, og Eli er den dreng Samuel boede hos mens vi var på lejr.Hver morgen kom både Dannebrog og Merkid op at vejre. Under protest fra nogle af de unge blev kun "Tú alfagra land mítt" sunget.

Hver dag lige inden eller lige efter aftensmaden (Det kom an på vejret) stod jeg for en leg/aktivitet for de unge. Der blev leget Smuglerlej, Flag-football (som endte med at blive rugby), Finsk rundbold (med en flad bold ØV) og lav-et-dyr.


Maden var som altid (når Malta står for en lejr) næsten for god, og vi tog alle et kilo eller mere på -bortset fra Leif.

Ingen kommentarer: