fredag den 19. juni 2009

En knust drøm

Det er sundt at drømme og at glæde sig til noget. Men nogle gange er det også hårdt, når man opdager, at det man havde glædet sig til ikke blev til noget, og at ens drøm blev knust.

Hvis fugle har følelser, må stæreparret der har brugt timer på at bygge denne rede, have en følelse af at være frarøvet deres drøm, at deres drøm blev knust. Det de havde glædet sig til blev ødelagt af andre.


Følelsen af en knust drøm, at det man havde glædet sig til blev frarøvet af andre, oplevede Samuel i går. Han havde sammen med os planlagt et brag af en fødselsdag, og glædede sig helt vildt til at invitere sine klassekammerater. Men kun tre sagde, at de kunne komme - alt sammen piger, så vi besluttede at udsætte fødselsdagsfesten til efter ferien. Hele eftermiddagen i går sad han og modtog telefonsamtaler, hvor gode venner sagde, at de prioriterede andet højere end hans fødselsdag. Det var mange slag i ansigtet, han skulle modtage, især når hans to allerbedste venner sagde, at de valgte fodbolden frem for ham. Men Samuel er en sej dreng og tog det med stiv arm.

2 kommentarer:

Dorit sagde ...

puha, hatta ljóðar hart, ikki minst fyri mammuna! gott hann eigur eina kula eina.

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, tad var hart at verda vitni til, men eg eri stolt av mátanum hann tók tad uppá.

Sum eitt plástur uppá sárid, hava vit nú bjóda føroysku vinum okkara til fødingardag í morgin