mandag den 13. december 2010

trettende

Kagedej mig her og kagedej mig der. I nogle dage har jeg prøvet at komme i julestemning ved at lytte til julemusik og ved at bage småkager med drengene. Det er vist lykkedes vældig godt for dem, det kniber stadigvæk for mig - men det har jeg lovet mig selv at drengene ikke skal opdage.

Jeg ved ikke helt hvorfor det er så svært for mig at komme i den rigtige julestemning i år. Om det skyldes, at vi ikke skal være hjemme hos os selv hele jule eller om det skyldes, at jeg i år ikke skal købe så mange julegaver eller hvad det skyldes, ja, det kan jeg ikke finde ud af.


Det mærkelige er at jeg har aldrig før været til så mange temmelig hyggelige julefrokoster med veninder og kollegaer. Jeg har aldrig før nydt maden så meget, men alligvel er der ikke megen julestemning at hente hos mig.

I dag stod vores julesmåkagebagening på drengenes yndlings. Honning-kage-hjerter. Dejen havde stået i køleskabet natten over så den var rigtig god.
Det blev ikke til småkager, men til MEGA kæmpe store kager. Jeg var lidt skuffet, men drengene var helt vilde. Jo større, jo bedre syntes de at mene.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Det ser hyggeligt ud. Jeg håber, julestemningen indfinder sig.
Jeg regner selv med, at min julestemning den vokser lidt fredag eftermiddag..... (hvor juleferien ankommer).

Solrun Koivuneva sagde ...

Og det er måske endnu en af grundene til at jeg ikke er i julestemning endnu. Min juleferie starter først 23. dec. DET har jeg godt nok aldrig prøvet som lærer før at få så sent juleferie