torsdag den 2. oktober 2014

Med 100 km i timen

Dette skoleår er anderledes. Anderledes på mange måder.
Jeg synes ellers at de sidste 4-5 år har været meget anderledes end de første 15 år som lærer.

I år er vores lille, eller efterhånden ikke så lille skole, flyttet ind i spritnye lokaler. En skole der er bygget specielt til os, og som skal udbygges igen om nogle år, fordi vi vokser. Skolen startede i 2012 med 34 elever, og nu to år senere er der 112 elever.
I år er jeg blevet souschef på skolen. En titel og kasket jeg lige skal vænne mig til.
I år afslutter min ældste søn sit grundskoleforløb og jeg er hans klasselærer, og jeg nyder det.
I år underviser jeg 29 lektioner om ugen - i hvert fald det første halve år.
I år sidder jeg med til bestyrelsesmøderne en gang om måneden.

Jo, i sandhed dette skoleår er anderledes, hårdere end tidligere, men heldige mig, vi kan alle fire køre afsted i samme bil om morgenen, gemalen kører og jeg læner mig tilbage og nyder ikke at skulle være fører af bilen. I løbet af dagen ser jeg mine drenge, jeg underviser dem sågar en del timer. Og så bliver vi hentet ved firetiden og igen læner jeg mig tilbage og nyder at få talt dagen igennem med min mand.

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er da dejligt at høre nyt fra din kant igen. Der er meget nyt for dig i skolelivet. Ligeså er der for mig med skolereform, og meget nyt at vænne sig til.

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, min mand lever 100% under skolereformen, min skole har ikke valgt at have 100% tilstedeværelse på skolen. Men jeg prøver så vidt muligt at lave min forberedelse der, så jeg sammen med resten af familien kan nyde at have fri om aftenen, men det går ikke så godt.