mandag den 27. april 2009

Skovturen


I lørdags var Leif først 3 timers i skoven for at slæbe fældet træ hen til skovkanten tæt på skovvejen. Imens var jeg taxachaffør. Først skulle Jonathan til børnefødselsdag hos en ven fra børnehaven, det viste sig at være en dobbelt fødselsdag et helt andet sted end jeg havde troet, hvilket forlængte den taxatur med en halv time. Derefter skulle Samuel afhentes i Randers hvor han havde overnattet hos en klassekammerat (ikke Simon men Christian), sammen kørte vi og oplevede hende den ikke særlig velegnede ekspedient i stofbutikken.

Og så var fødselsdagen næsten færdig og Jonathan skulle afhentes.

Tre timers kørsel, shopping, gåtur i Randers midtby og vi var hjemme igen. Leif kom hjem lidt efter og bad os alle komme med ham skoven for at hjælpe ham. Det gjorde vi så...eller det vil sige, nogle af os hjalp andre syntes at skoven var alt for spændende til at bruge til tid at arbejde, så fantasien fik lov til at vinde især hos Jonathan, Samuel skiftes imellem leg og arbejde, mens jeg skiftevis knoklede og foreviget drengenes leg og arbejde.
Efter to timers arbejde orkede hverken Leif eller jeg mere. Leif havde jo knoklet i fem timer ialt.

Nyd turen i skoven sammen med os.

2 kommentarer:

Dorit sagde ...

Herligar myndir! Eg vísti Esbern tær og hann kom við standardsvarinum, sum eg altíð fái tá eg biði hann hyggja at myndum hjá tær: Vit muugu fara at vitja tey skjótt :) Heilsa!

Solrun Koivuneva sagde ...

JA KOM...vit hava keypt gódar sengur til gestirnar nú...so nú er eingin fording :)