fredag den 15. oktober 2010

Tid gå i stå i nogle dage...please


Mit sidste indlæg, skrevet for snart en måned siden, handlede om en overfyldt kalender.

I dag begyndte en længe ventet efterårsferie - tvunget ferie som min arbejdsgiver kalder det, da jeg ikke får løn under denne ferie. Men det betyder ikke at jeg ikke har store planer for denne ferie, planer der omfatter en bekymringsløs tur med mine sønner til hovedstaden. Vi skal være hjemmefra i tre dage og vi glæder os.
Min mand glæder sig til tre fredelige dage, hvor han slipper for at stå tidlig op, fordi der er en dreng der gerne vil have morgenmad, eller en dreng der ikke gider at være oppe alene, tre dage hvor han slipper for at tænke på aftensmad, og bare kan tage en skål havregryn når sulten melder sig, tre dage uden en kone der klager over tøj der ligger og flyder.
Jeg glæder mig til tre dage med spændende oplevelser, besøg hos familien i KBH og shopping.
Mine drenge glæder sig til Eksperimentarium, strøgtur og museumsbesøg.

Gad vide om det hele kan nås på tre dage, jeg har mine tvivl.

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Ja, det er jo det værste ved en efterårsferie, som man virkelig trænger til,- hvordan skal man nå alt det, man higer efter?
Jeg håber, I får nogen skønne dage i København, og så er der jo stadig lidt ferie tilbage, som kan nydes, når I kommer hjem.

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, Eva. Jeg har store planer, men det har jeg vist også brug for, da jeg lige har opdaget at på skolen jeg arbejder har de kun 10 dages juleferie..alt alt for lidt hvis du spørger mig.

Dorit sagde ...

"jeg ville så meget, men nåede så lidt" plagdi abbi at siga. Kanska skal man vilja eitt sindur minni, ella kanska skal man bara gleðast um at man vil so nógv :) Góða heystferiu!!

Solrun Koivuneva sagde ...

Takk Dorit...haldi kannska at eg vil gledast yvir at eg vil so nógv, tad merkir væl at man ikki er totalt óinteressantur og mist livsgnisten :)

genta123 sagde ...

Ja gott at hava hugskot, at ein so ikki altið nær alt, er ein part av lívinum, MEN ordeliga góðan túr.