søndag den 26. april 2009

Kreativ

Teamet på en af de blogge jeg jævnlig besøger er: Kreativ.

Jeg ELSKER at være kreativ. Elsker at skabe noget med mine hænder. For tiden er det mest i form af strikning og hækling at jeg er kreativ. Andre gange er det i form af billeder, igen andre gange er det med blyanten, hvor jeg kan nyde at sidde og tegne, igen andre gange kaster jeg mig over fuldstændig ukendt land og afprøver ting jeg har set andre lave. Skaberglæden er stor.

Jeg er så glad for at mine to drenge og min mand ligeledes nyder at skabe og være kreative. Samuel ved klaveret eller med en blyant i hånden hvor han tegner eller skaber historier. Jonathan med blyanten eller med ting han finder, ragelse som han omskaber til fantastiske mænd eller andet. Som den bærbare computer han lavede forleden dag ud af en æske og dets låg.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er en gave å være så kreativ, synes keg. Så godt at hele familien din er det, tenker det blir laget mye fint hjemme hos dere:o)

Petunia sagde ...

Kreativitet er en flott gave og unger har kanskje ikke så vondt av å kjede seg av og til - ikke få alt servert opp i hendene.
Flott innlegg fra deg:
Petunia

Bling - our elf on the shelf sagde ...

Så heldig du er som besitter så mange skapende og kreative evner. Og det å dele den med alle i familien er jo for luksus å regne :)

Cathrin sagde ...

Flott tolkning av temaet, og en skikkelig flink gutt du har. Bærbar PC av en eske, barn er utrolig flinke til å slippe fantasien løs og være kreative. :O)

Unknown sagde ...

Med andre ord; en kreativ familie Koivuneva!

Fin tolkning av mandagstema.

Miriam Elisabeth ツ sagde ...

fin tolkning av kreativ :)

Vibeke sagde ...

Flot tolkning af ugens tema.
Mvh. Vibeke

Evami sagde ...

Det er så herlig når ungene er krative og bruker fantsien sin:) Flott tolkning:)

Hage og Foto entusiast sagde ...

Kreative barn er herlig og en fantastisk gave. De er med å gi nytt liv inn i vår kreative verden :)

Unknown sagde ...

Flott innlegg, og herleg med ein kreativ og skapande familie:0)
Fin mandag til deg