torsdag den 14. januar 2010

På arbejde igen

Efter to måneders stress-relateret sygefravær er jeg så småt begyndt på arbejdet igen. Det er dejligt men HOLD DA OP DET ER HÅRDT. Jeg har ikke tid til noget som helst - eller sådan føler jeg det. Og så er jeg kun på arbejde godt og vel 10 timer - på papiret,for som lærer er 10 timer pludselig mindst 20 timer.
10 undervisningstimer = mindst 5 timers forberedelse + et par timers møder.
Jeg er glad for at være kommet i gang igen, glad for at både lægen og stresskonsulenten jeg var til møde med i går siger at jeg er kommet langt. Men lige i dag føler jeg ikke at jeg er kommet langt. I dag er jeg bare godt gammeldags smadret. Dejligt at jeg så lige hvade fri i dag og kunne tillade mig at slæbe dynen med ned i stuen og lægge mig der med min skål havregryn og bagefter en god kop Kvæde te og så ellers bare dovne den af, inden huset om lidt fyldes af drenge der vil lege og larme.

Kameraet ligger i bilen så billedet må vente.

2 kommentarer:

Marina sagde ...

Å jeg har savnet dig og var glad for at se der er liv her, men når jeg så læser dit indlæg kan jeg sørme godt forstå at du ikke har haft tid til bloggen. Pas på dig selv dit kære menneske og hav en dejlig weekend.

Solrun Koivuneva sagde ...

Tak for de søde ord Marina. Efter endnu en nat med et galdestensanfal af de værre, tænker jeg om det overhoved var fornuftigt at gå på arbejde igen. Men m´åske slipper jeg for at vente i 23 uger på en ultralydsskanning, og kan komme til Hobro og skannes for så forhåbentlig opereres meget hurtigt derefter.