fredag den 29. januar 2010

Sådan begyndte weekenden

Jeg kom hjem med 4 mandfolk og ikke kun de to jeg plejer at tage med mig hjem fra skolen. Samuel havde tagen en klassekammerat med hjem som skal overnatte, og Jonathan havde Oscar, klassens hånddukke.
Jonathan hygger og nusser med bamsen som egentlig slet ikke er en bamse men en abe. Samuel og klassekammeraten har hygget sig med at spille Roblox.

Men vores weekender starter dog altid med at Samuel sætter sig ved klaveret og spiller ugens nye klaverlektie igennem. For det meste med store entusiasme, hvis han har fået et par stykker for som han synes lyder godt. Andre gange med et gnavent udtryk, hvis han ikke kan lide melodierne. I dag var han glad og spændt på at spille stykkerne igennem. Det lød faktisk også helt godt. Jeg elsker når han spiller på sit keyboard.
Historien er helt en anden når lillebror spille. Han vil være god, det der med at træne, og så endda nogle gange træne samme stykke flere gange, det passer ikke lige til hans temperament. Men hvad det er vist helt normalt når man kun er syv år.


Ingen kommentarer: