tirsdag den 18. januar 2011

Du så altså dum ud...

Her i weekenden blev jeg klippet af en, der faktisk kan finde ud af at klippe mit år, og som ikke har et stort behov for at fortælle mig, hvor flot eller grimt det er med mit grå hår, og om jeg bør farve eller ikke farve det. En som ikke klager om mit tykke hår og mine krøller.
Det er over et halvt år siden, hun sit satte saksen/kniven i mit hår. Hun har nemlig været syg. Og så har jeg bare lade stå til og ladet manken vokse.

I lørdags gik jeg så fra at være lidt langhåret til faktisk at have en frisure der er sjov at lege med. Pigen, der klippede mig, glattede også mit hår til fuldstændig ukendelighed. Det kunne min ældste søn åbentbart lide. For i går efter mit bad og de pludselig mange krøller, sagde han: "Det var godt nok hurtigt du fik ødelagt dit nye fine hår."
Så jeg fandt mit fladjern frem i går og gik så ellers i krig med håret, men det var umuligt at få det lige så fint og glat som pigen, der klippede mig. Men i dag kom jeg så på arbejde med en mellemting mellem krøller og glat hår. Da jeg skulle ind og have 1.-2. klasse kiggede en af drengene på mig og sagde: "Det var bedre, det er flot dit nye år." Jeg spurgte så om han havde set, at jeg VAR klippet i går. Jo, det havde han, og så kom det lige så tørt fra ham: "Du så godt nok dum ud i går med alle de krøller over det hele."


Af børn og fulde mennesker skal man høre sandheden er der nogle der siger.

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg stemmer altså for krøllerne. Men jeg er jo også bare en gammel kone...

genta123 sagde ...

smart Sólrun,da jeg læste hvad du skrev, tænkte jeg - af børn og fulde mænd, skal man høre sandheden og det var just det du skrev selv, ha ha
Nå men jeg synes måske nok begge dele er smart og forandring fryder.Det er heller ikke nemt at ha så mange "mænd" rundt om sig

Anne Lotte sagde ...

Jeg kan altså vældig godt lide dine krøller (som altså ikke rigtig ligner krøller, hvis du spørger mig?!)

BLOG sagde ...

børn kan det med citater :)
med hensyn til sandheden fra fulde folk og børn, så skal i lytte til os - vi er både fulde og børn!