lørdag den 22. januar 2011

Overtagelse af moderskibet

Jonathan blev bedt om at lave lektier her til morgen, inden vi skulle til Randers for at flytter for svigermor. Han var godt nok ikke videre begejstret over at skulle slukke for sin Wii, hvor han ellers havde spillet Mario, for at lave matematik. Men som den dejlige dreng han er, gik han efter sin matematik mappe og satte sig i stuen, for at løse de mange opgaver på kopiarkene, der er næste uges lektie.


Hvad gør man, når man er en kreativ dreng, og det at kede sig ikke er noget man kender til?!?
Hurtigt fik Jonathan lavet det hele til en leg. Tallene i boxen til højre på arket (tal som skulle streges ud efterhånden som han fandt frem til facit på regneopgaverne) blev til små fjendtlige rumskibe, som blev udslettet og overtaget af ham. Farmand som slappede af på sofaen, var hurtig og hoppede med på legen. Han valgte ét af tallene i hver box til at være hans moderskib, og så skulle Jonathan se, om han kunne udslette eller overtage det.


Jeg hørte latter og udtryk som: "Jeg skal skynde mig, før bomben på moderskibet springer" og "Nu har jeg indkredset dit skib far, så kom du bare an" De to hyggede sig så meget.
Kampen blev nu heller ikke mindre intens af, at Sally, den søde hvalp, også ville være med, og hapsede Jonathans blyanter, hver gang han ikke var opmærksom.


Skønt at opleve, hvor enkelt det, der lignede kedelige lektier, blev til en alletiders leg.

3 kommentarer:

genta123 sagde ...

En utrolig fantasi, og som hvalpen er nuser nuser.

Rikke-Louise. sagde ...

Kære Solrun,

Jeg har i dag udnævnt dig til The Versatile Blogger Award - for fantastisk underholdning, for kreativitet, for god tekstforfatning og for at have vakt min nysgerrighed. Tak til dig <3!

Der følger hertil et lille ansvar med, for at være kåringen tro. Det er nu op til dig at skrive 7 ting om dig selv på din blog, at give awarden videre til 15 personer, som du selv nyder at følge og at linke tilbage til mig. God fornøjelse :).

Varmest pRikke.

Solrun Koivuneva sagde ...

Tak Rikke-Louise, sikke en ære, så det må jeg hellere få gjort.