lørdag den 25. oktober 2014

Ugen der forsvandt - ugerne der forsvinder

Ni dages efterårsferie er for længst over, eller er det nu så længe siden?

Jeg gik på arbejde igen efter ni fridage med en følelse af, at ferien havde været yderst effektiv. Jeg fik plejet den sociale side af mig den første weekend af ferien. Mandag til fredag fik jeg arbejdet en del, ikke noget skolearbejde, men fik ryddet op i bryggers, kontoret, kvistrummet, soveværelset samt i vores gem-væk-for-en-tid-skabe. Den sidste weekend gik med at slappe af sammen med manden. Og ind imellem alt dette fik jeg gået over 100000 skridt, fortæller min nyanskaffede Vivofit.

Mandag morgen var jeg klar til arbejde igen. Og sikke en uge, med masser af mødeaktivitet efter undervisningen, masser af forberedelse, masser af motion og en lille bitte smule socialt liv. Pludselig, næsten uden, at jeg opdagede det, havde jeg weekend igen. Ugen fløj afsted og jeg har ikke brugt mange timer her hjemme, ugen har primært bestået af arbejde, motion og søvn. Vores drenge har så sandelig også haft travlt med skolen. Der har været mange afleveringer lige inden skolehjemsamtalerne som ligger først i november. Min kære mand har også nærmest ligget vandret, og er lige nu stadig på arbejde, selv om det hedder lørdag, og selv om han er under den nye arbejdstidsaftale.

Derfor har dagen i dag - lørdag, indtil videre kun været brugt på sofaen. Jeg har fået skrevet et par arbejdsrelaterede mails, men ellers ingenting.
Det er lidt uhyggeligt, hvor hurtigt tiden går når man har mere end travlt. Jeg ved ikke, om jeg kan lide det. Det er dejligt, at livet ikke er kedeligt og at jeg ikke keder mig, MEN det er nu ikke rart, at ugerne flyver afsted uden, at man får sat sig ned og reflekteret over livet.

Jeg ser frem til uge 49, hvor min kalender - indtil videre, ikke er propfyldt med møder og aktiviteter som ikke er kategorien: "hyggeligt, selvvalgt."

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg sætter nu også pris på, at der er rolige stunder ind imellem, - og at jeg ikke er for træt til at tænke, når jeg når til dem.
Det kniber lidt med det for tiden :(

Solrun Koivuneva sagde ...

Jeg elsker at nå alle de ting jeg har udsat i længere tid, men jeg elsker mindst lige så højt at have en tom kalender hvor den kun står på hygge