mandag den 29. november 2010

En stjerne skinner....

Vi er sneet inde.
Det er nu meget hyggeligt.
Vi hjemmeskoler, hygger og bare nyder det.

Da der stod billedkunst på begge drengenes skema i dag, måtte vi jo lege billedkunsttime, det er dejlig nemt så tæt på december. Drengene ville lige repetere/lære hvordan det nu var man flettede en stjerne. De fortalte om at en pædagog i skolens SFO havde lavet en kæmpe stjerne. Det måtte vi prøve også, og så skulle den selvfølgelig være lidt større en skolens.

12 kommentarer:

Rikke-Louise. sagde ...

Gud hvor er det godt gået! Pludselig er her altså lidt ved den gamle stjerneflettradition. Hvor er de seje dine drenge og hvor er det fantastisk at du hjemmeskoler dem, når vejret holder dem hjemme.

Godt gået! Virkelig!

Janne Møller Olsen sagde ...

Solrun, altså, når man har snefri så har man sneFRI, det er en af børnelivets sjældne gaver (eller var, indtil de her fimbulvintre begyndte sidste år) .. sikke dog en flot stjerne, bare I har et rigtig godt sted at hænge den op?

Solrun Koivuneva sagde ...

Janne, mine drenge ELSKER hjemmeskole. De skal jo ikke sidde med hovedet nede i bøgerne. Nej, vi laver sjov undervisning.
Spiller matematik jeopardy eller som her laver kæmpestjerner. Eller får øvet "th" lyde i engelsk og skraldgriner. Vi HYGGER os. Og drengene lærer at det at lære faktisk er enormt sjovt.

Solrun Koivuneva sagde ...

Louise, ja ikke, det ble pludselig sjovt igen.
Den skal op at hænge i Jonathan (den yngstes) værelse.

Eva sagde ...

Det var dog en flot stjerne.
Slet ikke så ilde at sne inde på den måde.

Solrun Koivuneva sagde ...

Nej, vi klager ikke Eva :)

Anonym sagde ...

Mange hilsner til den kreative familie - hvad med faderen? Har han kæmpet sig gennem sne og storm. Hvor længe regner I med at være sneet inde - hører der kommer snestorm torsdag! Jeg har bare to dage tilbage i mit arbejde, men er spændt på, om jeg når til Hobro i morgen! Hyg jer! Det er sværere at sne inde herinde i byen desværre!
Kærlige hilsner fra Anne-Marie T

Solrun Koivuneva sagde ...

Anne-Marie, Leif prøvede at køre, han kom 50 meter og måtte så vende om.
Han havde engelsk med drengene. Og har ellers hygget sig med at hugge brænde til os, fik læst en bog og lavet lidt forberedelse.
Er det helt slut med arbejdet om to dage?

Vi regner stærkt med at skulle på arbejde i morgen

Dorit sagde ...

Maa, handan stjørnan er flott! :)

Rikke-Louise. sagde ...

Hvor bliver dagens fortælling af madame? Jeg har været herinde en små 8 gange for at snuse, endnu intet indlæg? En lækker blog forpligter bare så du ved det, eller måske det er min computer den er gal med igen ;)!? Host, hihi.

Solrun Koivuneva sagde ...

hehe Rikke-Louise. Ja, jeg ved det, men for at sige det lige ud. Humøret var ikke det bedste og jeg følte mig stresset = ingen blog, ingen noget som helst ;)

Anne Lotte sagde ...

Gud hvor er den mega sej... Sådan en vil jeg også have plads til at lave...