fredag den 26. november 2010

Tandløs


Jonathan har ventet i lang tid. Alle i hans klasse har for længst tabt både 4 og 8 tænder, men Jonathan havde kun tabt 2 i undermundet og det er et halvt år siden. Derfor var han jo super glad da fortænderne i overmunden begyndte at rokke. Det han ikke vidste var at de skulle rokke i flere måneder før de begyndte at ligne noget der ville falde ud.

I sidste uge fald så den ene ud, og i denne uge hjalp storebror til, så den anden kunne falde ud. De to legede en af deres famøse slåskampe for sjov, pludselig åbnede Jonathan munden og spyttede en fortand ud. Jonathan skraldgrinede og storebror Samuel var helt ulykkelig over at være kommet til at slå så tanden faldt ud.

Nu venter vi bare på at to store flotte nye tænder viser sig, og at Jonathan pludselig ikke længere ligner en dreng på 5-6 år men en dreng på sin alder.

4 kommentarer:

Rikke-Louise. sagde ...

Hvor er det herligt, at han mister tænderne med smil i stedet for gråd. Og hvor er han skøn! Tænk sig, at et billede eller to kan smitte med så meget glæde :).

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, rikke-Louise. Han er en skøn dreng. Og som mor synes jeg jo at han har et smil der smelter mit hjerte. især taget i betragtning, hvor svært han har haft det hele sidste år og lidt til.

Eva sagde ...

Det er så sjovt at se, hvor meget de nye store tænder ændrer børnene. Jeg kan godt forstå, at han glæder sig. Det er ikke sjovt at være "bagud".

Men han bliver så fin!

Gowry sagde ...

Hehe, hvor ser det skønt ud :)