søndag den 21. september 2008

Æblerov

Drengene og jeg har været på æblerov i dag, først tæt på skolen, hvor vi fik omkring 60 æbler som skal bruges til bålmad til vores emneuge i næste uge. Samuel klarede det første rov. Et lille stykke jord, der ligger imellem skolens grundstykke og nabofirmaets grund, som tilhører kommunen er plantet godt til med diverse træer bl.a. to æbletræer som Samuel klatrede op i.


Bagefter hjalp Samuel og Jonathan mig med at gøre klar til emneuge. I morgen skal jeg nemlig stå for et Adventure race for 4. -6. klasse.


Da vi endelig var færdige på skolen, efter 2 timers arbejde (plus æblerov) kørte vi hjemad, hvor vi stansede op ved kaserneområdet hvor der også var et æbletræ, denne gang et kæmpe stort med flotte rød/gule æbler. Denne gang fik Jonathan lov til at klatre op, han kom hele 3-4 meter op og rystede så grenene så æblerne faldt ned. Et landede lige på Samuels knold, et andet på min numse, hvilket vi havde meget sjov af.

Æblerne så MEGET tiltalende og lækre ud, men men men, de smagte ikke særlig godt, så vi vil lave æblegrød af dem i morgen, det var åbentbart ikke spiseæbler, men madæbler. Så måske står desserten på æblekage med fløde og makronrasp i morgen. YUMMY.

Alt i alt en succesfuld æblerovsdag :)

Ingen kommentarer: