søndag den 28. september 2008

Vi fik besøg af Fister

Jonathan kom hjem med Fister i fredags. Han havde talt en hel del om at han glædede sig til at få Fister med hjem.

Traditionen tro blev Leif sat til at fortælle historien om Fisters weekend hjemme hos os. Hver gang vores drenge har haft klassens bamse på besøg, er Leif blevet sat på arbejde for at fortælle en sjov historie om bamsens besøg, og denne gang var ingen undtagelse. Den eneste forskel var bare at Jonathan allerede havde planlagt hvad historien skulle handle om. Så når jeg kom hjem med Jonathan og Fister i fredags, løb Jonathan ind med skoletasken og løb om bag huset for at hoppe på trampolin med Fister. Fem minutter senere kom han glædestrålende ind for at fortælle os at Fister kunne lave saltomotaler på trampolinen.


I dag gik Leif og Jonathan så igang med at fortælle om Fisters løjer ude på trampolinen og digtede videre på den historie.


I morgen skal Jonathan have historien med i skole og så skal den læses højt for klassen. Jonathan griner allerede nu ved tanken om alle de fjollerier de har puttet ind i historien om at spise regnorme i stedet for at spise fredagssnoller og lignende ting som er sjove (at fortælle) for en 6 årig dreng.

1 kommentar:

genta123 sagde ...

Hej, ja fantasien er der ikki noget galt med.Hvem mon han har den fra??? :)