mandag den 6. oktober 2008

Gode venner

Hvor er det skønt at kunne bruge en hel weekend sammen dejlige venner.
Sidste weekend var vi, tre par fra vores brødsbrydselsgruppe på weekendtur i Hirtshals. Som altid så rå hyggede vi os i Hirtshals. Vi var jo i godt selskab. Vores drenge ELSKER når vi tager til Hirtshals, fordi det betyder:

1. At vi er ude at rejse som familie

2. At de kan lege med Eli

3. At vi kommer ud at gå i bunkrene

4. At de kommer i en dejlig søndagsskole hvor fokus er på Biblen og ikke kun på lege og hygge.

Vi er to par som har sagt ja til at rejse hver fjerde weekend til Hirtshals for at stå for ungdomsmøderne, det er hver anden gang de har ungsdomsmøde at vi har ansvaret. Denne weekend havde vi også ansvaret og det gik godt. Der var lidt over 20 unge. Leif talte om den frie vilje, han havde været meget i tvivl om hvilket budskab han skulle give de unge og der var mange som bad for at han måtte få et ord fra Herren at dele med de unge. Jeg er godt nok ikke ung, men jeg fik utrolig meget ud af hans tale, og de unge sad stille og lyttede til hans tale somtrods alt varede hele tre kvarter.
Efter mødet var der lidt godt til gangen og derefter stod jeg for nogle lege som også gik godt.

Næste gang vi skal nord til Hirtshals skal Rúnar tale og måske Leif og jeg og Sunlin stå for det sjov inden de går hjem.
Hver gang vi er i Hirtshals er der nogen fra Malta som spørger os om vi ikke har lyst til at flytte til Hirtshals. Og jo det har vi, men vi har to drenge som elsker deres skole i Randers og jeg tror ikke de kan komme på en bedre skole, så det er ikke så lige til. Men hvem ved hvad der sker om nogle år?

2 kommentarer:

genta123 sagde ...

som altid et ordenligt tandpastasmil

genta123 sagde ...

Hej Leif, hvor er maven blevet af ?
:))