lørdag den 3. januar 2009

Kulde, rod og lugt

Så er vi hjemme igen efter 12 pragtfulde dage i Hirtshals. Vi længes allerede tilbage til forsamlingen der oppe. Men dagligdagen skal så småt til at begynde igen. ØV.

Vi kom hjem til et MEGET koldt hus, Leif tændte op i brændeoven, men det tager sin tid at varme et helt hus op. Gulvvarmen 
blev tændt og dyner og tæpper fundet frem. Nu næsten et døgn senere kan vi klare os uden tæpperne, men at kalde huset for varmt ville være en overdrivelse. Vi skal have brødsbrydelse her i morgen kl. 15 så til den tid håber jeg at huset kan erklæres for ikke-koldt, hvis ikke må vi hellere så ti døren og dele uldne sokker og trøjer ud til forsamlingen.

Vi fik tømt bilen med det samme i går aftes og alt blev bare smidt ind i stuen. Vi var mere eller mindre handlingslammede af den mur af kulde som ramte os da vi trådte ind i huset, så dagen i dg står på oprydning, hvis vi ikke når det, må gæsterne der kommer i morgen få en lille oprydningsopgave som en slagt opvarmningsprogram før vi skal sidde stille :)

Hvis I endnu ikke har dannet jer et indre billede af vores hus ved ankomsten i går, ja så kommer der her endnu et billede. Et par timer efter at vi kom hjem lavede Leif noget te til os alle sammen. Te uden mælk er ikke lige min kop te, så Leif åbnede køleskabet for at hente mælken som selvfølgelig ikke var der, da den jo blev smidt ud inden afrejse op til jul. 

FY FOR DEN en stank der fyldte rummet. Vi smed stort set alting ud der var i køleskabet, men lugten var der stadigvæk - ikke lige stærk og 
ulækker men dog. Jeg havde ikke lyst til at trodse 
kulden i går, så køleskabet blev lukket og først åbnet igen her til morgen da jeg var klar med 
kogende varmt vand og sulfo. Lugten er væk og vi har et gabende tomt køleskab - næsten...cola, margarine, sild og chokolade er vis kommet ind at stå i køleskabet.Ingen kommentarer: