fredag den 13. februar 2009

Aldrig mere sko på gulvet...håber jeg

Leif fik sat hylderne i vores bryggers op i dag. Det var ikke så lige til, idet han skulle bore ind i en beklædt murstensvæg, hvilket betød at man ikke sådan uden videre vidste, hvornår man ramte en mursten og hvornår man ramte en fuge som så fik boret at glide sidelæns...og så kunne Leif ellers hygge sig med at lave det hele om.

Reolen som skulle være så ligetil og nem at sætte op, havde andre planer. 
Samtlige hylder måtte bores for og lægges på hyldeknægtene, som allerede var sat på skinnerne. Og først derefter kunne man skruer hylderne fast i hyldeknægtene. Logisk ikk' 
Hele arbejdet blev også besværliggjort da vi uheldigvis havde fået sat den midterste hylde på først og afstanden imellem hylderne var kortere end vores skrueblad. Vi følte os lidt som Molboer. Men efter et par timer havde vi den reol, som jeg har længtes efter at få, fra den dag jeg så den første gang hjemme hos nogle venner. Men min længsel efter en hylde var åbentbart fortrængt og dukkede først op igen da jeg så hyldeskinnere, hyldeknøægte og selve hylderne på tilbud I XL-byg i denne uge.

Følte mig lidt som hende den Filipinske presidentsfrue da jeg satte alle vores sko på hylderne. Hvor alle de sko kom fra aner jeg ikke, men nu er jeg ikke længere forbavset over at jeg altid faldt over sko, hvis jeg ikke så mig får, når jeg gik i vores bryggers.

Katten udenfor er et kapitel for sig, nu er klokken blevet mange så det kapitel kommer en anden god gang.

1 kommentar:

Lydia sagde ...

Vónadi vónadi, men ak hvor det svært at få både store og små mænd til at forstå det :D