mandag den 1. februar 2010

Jeg strikker igen

Efter næsten et par måneders pause, en pause som kom helt naturligt da jeg blev sygemeldt, er energien til at strikke og finde ro i det vendt tilbage, og jeg nyder det. Jeg nyder at kunne tage et projekt frem og sætte mig, nogle gange sidder jeg i en time og bare strikker andre gange
bliver det bare til en pind eller to. Men alt lagt sammen har medført at jeg langt om længe blev færdig med min "flyvende" poncho.
Straks jeg var færdig med den poncho jeg var begyndt at hade, men som jeg elsker nu den er færdig, gik jeg i gang med en cardigan fra www.noda.fo Det tog mig under en uge at få den færdiggjort. Jeg er rigtig glad for den og ved at den kommer jeg at bruge meget denne kolde hvide vinter.
I dag er jeg så begyndt på Folklore cardiganen jeg har ønsket mig lige siden jeg så den første gang. Opskriften er bestilt og jeg har garnet til den. Jeg tror sofaen og strikketøjet kalder lokkende på mig, jeg synes næsten jeg kan høre deres lokkende stemmer. Men først skal vandet lige koge så jeg kan tage min kvæde te med mig.

3 kommentarer:

Marina sagde ...

Hvor er de fine begge to. Jeg er især helt vild med den blå som virkelig lyser op.

Eva sagde ...

Hvor er det dejligt, at du har fået gang i strikkepindene igen. Jeg skal love for, at der bliver produceret noget. Fine ting, hver på sin måde.

Solrun Koivuneva sagde ...

Marina: Ja jeg er også helt vild med den blå/petrolfarvede. Men ponchoen er god at slyge over sig sådan hurtigt. Min kusine Gudrun har designet den blå.

Eva: tak og ja jeg glædes også over at være kommet i gang igen. Så er der noget ved at gå i strikkeklub igen.