torsdag den 17. december 2009

16. DECEDMBER -ÅRETS JULEKALENDER

I dag var det omma (mormor) som havde sagt hvad der skulle stå på museseddelen. Jeg skulle tage dem med i byen og købe Monopoly City til dem, et spil de har ønsket sig i et stykke tid.
MEN vejret så sådan ud da vi vågnede onsdag morgen. En flot hvid dyne over hele Østjylland, ja, vist over det ganske land.

Jeg har som sådan ikke noget i mod sne, men jeg bryder mig ikke om sne med 5 cm tykt lag is nedenunder på vejen og jeg bryder mig heller ikke om at have sne og blæst og minus grader samtidig, sådan at håret fryser til is efter 5 min udendørs. Og så bryder jeg mig slet ikke om at skulle ud at køre i en bil med 6 års gamle sommerdæk ude på ikke-gravede eller saltede veje. Derfor sagde jeg til drengene at vi nok skulle prøve at få købt det spil, men at det kom helt an på om mine evner som chafør var gode nok. Drengene var heldige. Føtex som ligger meget tæt på deres skole havde Monopoly City til salg, så der købte vi det på vej hjem fra skole.

Køreturen hjem tog sin tid og min energi var ikke til andet end afslapning og hygge med min nye pakke fra Nordhjem, så vi kom ikke igang med at spille. Men sagde at vi forhåbentlig kom i gang i morgen.

Lækkerier fra Nordhjem.dk. En masse RICE og GreenGate produkter.

Og så et par dejlige nye Clogs, min 3 år gamle røde Clogs er godt nok slidte.

1 kommentar:

Marina sagde ...

Ja sne har vi da fået nok af i år. Jeg håber I har det godt deromme på den virkelige side af skærmen og ønsker jer en rigtig dejlig jul sammen.

Blog-arkiv