onsdag den 2. december 2009

2. DECEMBER - ÅRETS JULEKALENDER

Dagens museseddel var:

"Samuel mor inviterer dig på Jensens bøfhus til en frokost."

For at Jonathan ikke skulle føle sig helt snydt, fik han to bolcher fra musen.

Jeg hentede Samuel kl. 11.30 på skolen - han havde tidlig fri, så parkerede vi bilen et godt stykke fra Jensens og gik forbi udendørsfitness i Randers, hvor Samuel trodsede frostvejret og "trænede" lidt. Lidt kolde ankom vi til en ret fyldt restaurant. Vi bestilte salat og en forkost bøf. Det smagte forrygende og vi var mere end propmætte bagefter. Vi fik en hyggelig frokost sammen. 1½-1 timers en til en samvær med en af drengene er altid godt. Bagefter blev Jonathan hentet i skolen og vi smuttede hjem.

Lige inden vi stak næsen hjem af, læssede Samuel gaven til sin juleven af. Jeg havde hjulpet ham med at pakke en meget lille pakke slik ned i denne kæmpe æske, som nu står på hans julevens bord, klar til at blive åbnet i morgen tidlig.

Den lilla æske på den store blå pakke er en lille drille gave til hans klasselærer. Samuel leger drillenisse i år. Inde i den flotte lilla pakke ligger der en masse konfetti - lavet af grimt brunt papir. Æsken var klistret fast på klassens dør når dansklæreren kom op i klassen.

3 kommentarer:

genta123 sagde ...

Ja en ting er sikkert, man kommer i jlestemning af denne kreative kalender

Marina sagde ...

Skønt, skønt, skønt. Jeg er helt vild med gaven sådan en kunne vores nisse nok godt komme til at give børnene i år....

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, det gode ved den gave er at mor her fik mindst lige så meget ud af den som sønnike

Blog-arkiv