onsdag den 23. december 2009

21. DECEMBER - ÅRETS JULEKALENDER

Så er der juleferie og vi trodser sneen.
Drengene og jeg skulle til Toys R us og se på julegaveønsker.

Hold da op man kan nå at ønske sig mange forskellige ting på to timer, og hold da op hvor hurtigt man kan finde ud af at det man troede var LIGE det man ønskede sig slet ikke var noget sammenlignet med det på hylden ved siden af.
Man skal godt nok have et godt overblik og holde hovedet koldt i sådan et butik nogle få dage før juleaften. Heldigvis var butikken stort set kun fyldt med forældre og bedsteforældre som gik rundt med lange, lange lister med ønsker på og næsten ingen utålmodige børn. Ikke fordi at stressede forældre og bedsteforældre kan så sandelig også sætte ens gode vilje over styr. Men det gik nu meget smertefrit denne mandag. Da drengene endelig havde lavet en prioriteret ønskeliste, fik de en tyver hver og gik hen til McDonalds og fik besked på at holde mobilen åben og ellers bare at nyde deres McFlurry indtil jeg ville ringe.

Efter 30 minutters indkøb på egen hånd og 30 minutter i kø ved kassen og pakkebordet, kunne jeg proppe alle pakkerne i bilen, primært med gaver til Jonathan, da Samuel helst vil spare sine penge fra omma og abbi og omma i Randers til en bærbar computer. Og den er han ved at have råd til.

Ingen kommentarer:

Blog-arkiv