fredag den 4. december 2009

4. DECEMBER - ÅRETS JULEKALENDER

Dagens musenote var: I dag skal vi endelig sætte julepyntet op. Og eventuelt lave noget julepynt.

Det var med blandet begejstring at dagens note blev læst. Jonathan glædede sig, men Samuel egentlig er ret ligeglad med alt det julepynt -mente han. Men det var alt sammen inden han hørte hvilke planer og hvilke indkøb jeg havde gjort.

Jeg viste dem de to dåse spray sne og fortalte at de måtte overmale alle vinduerne i deres værelser den denne spray sne. Og at jeg havde købt minijulepynt til dem, tre æsker i alt.

Straks efter vi kom hjem fra skole, gik Jonathan og Samuel i gang med at kreere en julelandsby for minijulepynten skulle bo. Det var primært Jonathans ide, men Samuel fik den udbygget til et helt 9 A4 arks stor landsby.

Jeg burde tage et billede af hvordan byen ser ud nu, den er farvestrålende og med en masse liv i gaderne.

Inden det blev HELT mørk, men det var godt nok tæt på, fik jeg taget mig sammen at gå ovenpå efter vores efterhånden dejlig tomme julekasse. Jeg fik nemlig smidt ALT gammelt kedeligt julepynt væk i januar i år. Tilbage var lige nok til at pynte drengenes værelser og lidt til køkkenet og stuen.
Drengene hyggede sig med deres spray-sne. Især når de fik at vide at sådan noget havde jeg aldrig prøvet som barn. Søde Samuel sagde derefter at jeg godt måtte få lidt af hans spray sne og dekorere vores værelses vindue med det.


Nu kan hele nabolaget "nyde" drengenes udsmykning. :)

Der kom lyskæder ind på begge drengenes værelser, og det ser bare godt ud.

Og så til sidst min egen lille forkælelse. ENDELIG fandt jeg en stor sølvbakke. Den var langt dyrere end jeg havde regnet med, men de små lysestager og andre lækre ting at sætte på bakken var ikke dyre, så jeg kom glad hjem med en hel masse herligt hyggepynt og 250 kroner fattigere. Billedet viser bare en "lille" udpluk af det indkøbte.2 kommentarer:

Marina sagde ...

Å hvor hyggeligt. Den lille by ser skøn ud, jeg elsker når børnene bygger små byer. Rigtig god weekend.

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, det er dejligt når de bruger tingene på en anden måde end jeg selv havde tiltænkt mig.
Igen i dag har de hygget og udbygget julebyen.

Blog-arkiv