onsdag den 25. august 2010

Dagens motion

Sikke en dag i går.
Jer der jævnligt læser min blog, ved at vores yngste kæmper en kamp med det at gå i skole. Det er ikke det faglige han kæmper med, nej, der er han vist et par skoleår foran resten af klassen. Det er ikke med at få venner han kæmper, han er faktisk vældig populær og vellidt - for det meste. Nej, det er hans temperament, der ikke er så velegnet til en strømlignet skole, hvor alle helst skal opføre sig som gennemsnittet og der helst ikke skal være for mange udskejelser, ellers skal der nok være en i klassen der udnytter det og så er der ikke så langt til at man ender som et mobbe-offer. Og jeg tror for så vidt, at han vil kæmpe denne kamp lige meget hvor han går i skole - og dog.

I går var en af de dage han vist godt kunne have undværet. Men den dag er overstået og i dag har vi en ny dag.
For at ryste lidt af os, valgte jeg og Jonathan at gå en for ham lang tur - 2 km i rusk og regn. Men hold da op det var godt for humøret.

4 kommentarer:

Janne sagde ...

Det er ikke sådan med de vilde drenge, Solrun - jeg har selv en af slagsen, og det kræver sin mand ;-). Det er også min erfaring at fysisk aktivitet er rigtig godt - jeg tror på at der både sker noget kemisk i kroppen som beroliger, og at den fysiske træthed og tilfredshed gavner.

;-)

Solrun Koivuneva sagde ...

Enig. Og må sige at det nok frustrerer mig at skolen ikke helt har samme syn.

Her er det sjove liv sagde ...

det var en meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa god tur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja skat, det var det. Og dejligt vi fik endnu en i dag, det må vi gøre til en vane at vi to tager en rask tur og for snakket, grinet og leget sammen