søndag den 29. august 2010

Lørdag med musik


Sikke en dejlig dag jeg havde i går.
En temmelig travl en af slagsen, men KUN fyldt op med gode ting.

Onsdag ringede min søde mand hjem til mig midt på dagen, han fortalte, at han havde fundet en butik, jeg ville elske at gå rundt i sammen med nogle af mine veninder. Han havde to mellemtimer på skolen og dem havde han brugt på noget han ellers aldrig gør: han var kørt hen til en butik, han havde set et par gange, den så så hyggelig ud, så nu ville han checke den ud for min skyld.
Han havde været eneste kunde i butikken den dag, så indehaveren havde tid til at snakke og fortælle. Leif havde ikke købt noget med fortalt damen, at han ville sende sin kone ind en af dagene. Den venlige dame bad ham sende hende derind på lørdag, da ville de fejre deres to års fødselsdag med 30% rabat på alle varer.


Det var ikke svært for mig at finde et par veninder, der syntes at en lørdag i en skøn butik var en super måde at bruge dagen på. Vi kørte til Galten, til Huset Dahl og så sugede vi ellers indtryk til os. Min mand havde ret, det var LIGE en butik for mig og mine veninder. Vi havde lyst til at købe det hele, men vi slog fornuften til, så det blev ikke til det helt vilde. Men vi
var enige om, at vi skal derned igen - ingen tvivl om det.

Efter to timers kiggen og lidt indkøb, blev vi budt over i "garagen", hvor der var buffet med lækker mad og drikkelse. Der satte vi os og nød noget mad. Pludselig stillede et større hornorkester op og spillede lystig musik.
Vi skal ned til deres tre års fødselsdag, det er aftalt.

Klokken to skulle jeg være ved en anden veninden, men jeg nåede lige et besøg i ToysRus ind imellem - eller det vil siger der var egentlig ikke tid til det, men jeg maste det ind imellem. Mere herom i næste blog.

Klokken to havde jeg aftalt, at jeg kunne køre med en veninde og hendes mand til Hirtshals, hvor vi skulle til Larry Ford koncert i kirken vi besøger en gang om måneden.
To og en halv times koncert, et måltid mad og gode samtaler med mange, der var til koncerten rigere, tog vi hjem igen og landede i Randers klokken 21, hvor jeg skulle ud til Romalt for at hente Samuel vores ældste søn som også havde haft en indholdsrig dag i LEGOland sammen med sin gode ven.

Da jeg skulle i seng kunne jeg slet ikke falde i søvn, selv om jeg var dødtræt. Jeg tror der måske var proppet lidt rigeligt af ting ind i dagens program.

3 kommentarer:

Janne sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig lørdag :-). Og sikke heldig du er at have en mand der sådan kan researche for dig - stort!
Hav en god søndag ;-).

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, føler mig også heldig ;)
En af mine veninder bad mig spørge ham om han kendte en god tøjbutik butik tihi.

Han er bange for at han gjorde en fejl da han introducerede mig for butikken, han kan se pengene forsvinde lidt for hurtigt af kontoen i fremtiden hehe

genta123 sagde ...

Ser så hyggeligt ud