onsdag den 25. august 2010

Mon der er nok?

Vi er alene hjemme, mig og Jonathan. Farmand er på arbejde til sendt i aften og Samuel er på lejrskole i ReePark med sin klasse.

Da dagen i går jo ikke er værd at gentage, tænkte jeg, at da jeg nu faktisk havde tid til at hente knægten tidligt i dag, ville jeg gøre brug af det. Valgte at være på skolen, når det ringede ud fra sidste lektion kl. 12.55. Forinden var alt indkøb ordnet, biblioteket havde haft besøg af mig og jeg fik lånt samme bog til begge drenge: "Sådan taler du dragsk" på dansk til Jonathan og samme bog på engelsk til Samuel, som så gerne vil blive endnu bedre til Engelsk. Jeg nåede sågar også forbi lægen og fik ordineret mere og nyt medicin. Den første tanke der slog mig var:"Åh, nej bare det ikke ruinerer mig." Sidste gang jeg fik nyt medicin skulle jeg af med 870 kr. for en måneds forbrug. Men det nye medicin kostede....6,50 for en måneds forbrug, jeg måtte lige spørge til prisen en ekstra gang, da jeg troede at hun havde sagt forkert. Heldigvis var den god nok.

Mens Jonathan spillede lidt Playstation (et spil jeg også fik med mig hjem fra biblioteket), begyndte jeg at stege frikadeller. 3 kg fars. Da den sidste pande var sat over, kaldte jeg på Jonathan og sagde at vi skulle hygge lidt. Vi fik os en lille sludder og læste første kapitel i den nylånte bog sammen.
"Vi skal have frikadeller til aftensmad, Jonathan. Tror du jeg har lavet nok til os to?" og pegede på de to pander med hver 15 frikadeller på som stod og stegte færdige. Han gloede på mig. Jeg åbnede oven og viste ham bradepanden fyldt med frikadeller: "Hvis du er i tvivl er der mere her inde."
"Du er skør mor" var svaret jeg fik.

Nu skal vi ud i det dejlige blæsevejr og afprøve vores nyindkøbte regntøj. Tænk engang at jeg var så heldig at få et sæt sort lækkert regntøj til mig for 150 kr. og et til Jonathan i samme kvalitet for 115 kr. Det er lige før at jeg også skal købe et til Jonathan til næste år.

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg håber, I fik en god blæsevejrstur. Og nok frikadeller:)

Solrun Koivuneva sagde ...

Det fik vi - til begge dele.
Jonathan er gået hen og blevet helt vild med vores gåture i ruskvejret.