tirsdag den 17. august 2010

Længe leve forskelligheden

I dag var vi alle fire en tur i Århus for at opleve Bazar Vest. Selv om vi bor ret tæt på Århus, er vi stort set aldrig i Århus - hvorfor skulle vi nu også det ;) Men i dag skulle vi ud og opleve en del af Danmark, som er så dejlig anderledes.

Tænk at få lov til at gå blandt et hav af mennesker fra mange dele af verden og så alligvel være i lille Danmark.
Tænk at ikke forstå det folk sagde til hinanden og alligevel at være i lille Danmark.
Jeg fandt det fascinerende at næste have oplevelsen af at være i et helt andet land - i hvert fald i en helt anden kultur og så alligevel kun have kørt en times tid i bilen for at nå frem.

Vi NØD endelig at få os en rullekebab igen. Noget vi sådan har savnet siden vi flyttede fra KBH.
Vi købte billig frugt og grønt.
Vi så på anderledes - ikke Fætter BR legetøj og skoletasker.
Vi betragtede mavedanser tøj som drengene fandt mærkeligt og sjovt.

Vi kørte hjem - fire trætte mennesker. Jonathan fandt en skulder at hvile sig på. Samuel fandt et Anders And blad at beskæftige sig med. Jeg fandt strikketøjet frem, mens stakkels trætte Leif måtte køre i styrtende regnvejr.

4 kommentarer:

Janne sagde ...

Ja, længe leve forskelligheden ;-). Det lyder som en rigtig dejlig tur, og jeg kender godt oplevelsen af at komme meget langt hjemmefra på få minutter - herligt! (Og jeg kan se at Jonathan også fik lavet lidt Anders And-research til sine egne tegninger :-)).

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja, han medbragte sågar nogle blade med til SFO'en i dag så de to knægte kunne arbejde videre på bladet. Men (måske) desværre for ham blev han hentet inden han kom så langt. Første time i SFO er altid en udendørstime uanset vejr eller glemt skiftetøj. Så Jonathan var udenfor i ØSREGN i en lille time i shorts og t-shirt fordi mor her havde glemt hans regntøj :(

Eva sagde ...

Jeg bor i nærheden af Bazaren, kommer der ikke så tit, fordi vi har en god frugt og grønt endnu tættere på, men kan godt lide det store eksotiske udvalg. Det er en oplevelse at handle der.

Solrun Koivuneva sagde ...

Ja Eva, vi tog der ud nærmere for oplevelsen end for indkøbene