lørdag den 13. december 2008

13. dec.

Hold da op som tiden dog går, vi er allerede over halvvejs igennem dec. Bare rolig jeg har ikke glemt hvor mange dage der er i december, men når man har børn så handler dec. umiddelbart kun om: Julekalendere og hvor langt er der NU til juleaften. Slikket, hyggen, småkagerne, bageriet og tændte lys er fuldstændigt uundværlige, men umiddelbart er de to andre ting det de vågner op til og glæder sig til.

Vi er stadigvæk i Hirtshals - dejligt.

Samuel er taget til Eli og skal overnatte der. Jonathan har så skulle underholde sig selv, vi fire voksne har jo snakket voksensnak hele dagen. Hvad skal man så finde på når man er 6 år og der intet legetøj er. Jo, at tegne er altid godt. Så Jonathan har produceret en del tegninger i dag. En Santa lucia tegning, en tegning af dengang han sad med abbi ved Bøstalafossur og en tegning der skal vise HVOR vild han er med slik.

Dejligt med børn der kan aktivere sig selv. Og skønt at se ham udtrykke sig på tegningerne.


Selvportræt af en slikspisende Jonathan. Han har en lakrids i munden, som er på vej ned i svælget, en på vej ind i munden og en som fald ned da den skulle ind i munden og landede på hans ærme. Der er lakrids i mellem alle tænderne som man kan se.

Det er vel den 13. dec.

Jonathan tegnede dette Lucia optog som det første i dag. Han vil have at jeg skal sende til til Sigurds Bjørnetime, fordi så kan man ønske sig en sang som han spiller og synger.

Ingen kommentarer: