mandag den 8. december 2008

8. dec.

Det er vist Mandag med stort M i dag. Energien er næsten på nul-punktet, sådan havde vi det vist alle sammen i dag efter endt skoledag. Godt der kun er én mandag om ugen.


Jonathan havde haft en ØV-oplevelse med en af hans venner, som pludselig skrottede ham og så havde han oven i købet feber da hans kom i skole. Så sikke en dag...en dag som endte med en sovende drenge i lænestolen allerede klokken 16.


Vi kom hjem tidligt i dag, men det føltes som om hele dagen var brugt, det var bare al energien som var brugt - ikke alle timerne.

Vi slæbte tasker og indkøbsposer ind. Så gik jeg ind i køkkenet for at varme nogle boller. Drengene gik ind i stuen.Da jeg så kom ind i stuen med maden, ja, så var der bare hyggeligt der inde. De havde tændt stearinlys flere steder. Så sad de ellers mast sammen i lænestolen og tog en slapper. De drenge skal nok gøre deres koner glade engang om 30 år.

Da Leif så kom hjem 30 min. senere tændte han op i brændeoven og så var der i hvert fald dømt HYGGE hjemme hos familien Koivuneva.

Ingen kommentarer: