onsdag den 3. december 2008

3. dec.

I Samuels klasse har de både pakkekalender og julevenner. Ja, så spørger du nok hvad er forskellen på en almindelig ven og så en juleven, det skal jeg nok indvige dig i.

En juleven er en ven man bliver tildelt i december måned, en fra ens klasse som man skal hygge om og være ekstra sød imod og evt. give små gaver til.

I Samuels klasse har klasselæreren sørget for at alle fik en de ikke normat er sammen med. Og har valgt at bruge denne julevennetradition til at tvinge børnene til at være lidt søde imode de normalt ikke leget med. Samuel har fået klassens nye pige: Silla. Det kan jeg godt forstå at klasselæreren har valgt, for inden julevennerne havde jeg stort set ikke hørt Samuel nævne denne søde piges navn. Ikke fordi han har noget som helst imod hende, næ det er såmænd bare en af de der drenge-ting, hvor piger og måske især nye piger ikke siger ham noget som helst.

På vores Tysklandstur købte vi chokolade-kalendere til 1 kr. stykket. Så dem købte vi 5 af, bl.a. en til Samuels juleven. Samuel skulle lige skrive et lille kort til kalenderen: "Spis det hele nu, eller åbn en låge om dagen, det bestemmer du" :) Den ene af vores 5 kalendere skal gives til Simons, Samuels bedste ven som ikke har nogen chokolade-kalender. En skal gives til min juleven. OG de to sidste skal nok få ben at gå på til fredagsslik på fredag.

Ingen kommentarer: