søndag den 14. december 2008

14. dec.

Klokken er 19.05 og begge drenge ligger i deres senge. De sover nok ikke, men det skal de nok komme til. Årsagen til denne meget tidlige sengelægning skyldes vores weekend tur i Hirtshals.

Der går altid koks i klokken når vi er i Hirtshals. Fredag aften er der jo ungdomsmøde og når vi føste lukker og slukker kl. 1.00 ja så sørger drengene for ikke at blive lagt mærke til så de kan snyde sig til at være oppe længe. Og det lykkes altid meget godt :) Når man så samtidig har en dreng der slet ikke kan finde ud af at sove længe så kommer problemet snigende.
Det gik bare helt galt denne weekend. Samuel var hjemme hos Eli, hans gode ven i Hirtshals, og pga misforståelser og en far der faldt i søvn på sofaen, kom drengene først i seng kl. 2.30 natten til søndag. Heldigvis blev faren vækket kl. 2.30 af en grædende 1-årig, ellers tør jeg ikke tænke på hvor længe de havde fået lov til at være oppe.

Så en MEGET træt Samuel og en lidt mindre træt Jonathan kom under store protester tidligt i seng i aften. De mister jo "Mikkel og guldkortet", men de må bare tro på at mor har ret, når hun påstår at søvn er vigtigere en julekalender i tv'et. Det er ikke let at få dem overbevidst, men vi er vel forældre og dem skal man jo adlyde, så de ligger mere eller mindre misfornøjede i deres senge.

Jeg sov hele vejen hjem i bilen, kun afbrudt en gang af en burger som skulle spises. Leif må til gengæld være særdeles træt, så mon ikke jeg får hytten for mig selv om et par timer :)

Ingen kommentarer: